Szórakozás

Palácsik Timi: A szomszédok felnyomtak minket!

esküvői torta (esküvői torta)
esküvői torta (esküvői torta)

Andy Vajna felesége elárulta, hogy csak egyetlen kellemetlenség volt az esküvőjén: a szomszédok rájuk hívták a rendőrséget.

Andy Vajna és Palácsik Tímea eddig soha nem állt közösen a kamera elé, de most mégis interjút adtak az RTL Klub Fókusz című műsorában – írja a Storyonline.

A ma esti adásban a pár őszintén mesélt a kapcsolatukról, elárulták, hogy gondoskodnak egymásról, boldogok, de nem akarják ezt folyton bizonyítani, hisz mindenki azt gondol róluk, amit akar. Szó esett botrányokról és boldogságról, korkülönbségről, pénzről, esküvőről, sőt, még a babavárásról is.

De Timi azt is elmesélte, hogy az egész esküvő olyan volt, mint egy álom, csak nagyon rövidre sikerült. Mint ismert, az esküvő helyszíne, a Hancock Park Los Angeles egyik legelegánsabb negyede volt, ahol rengeteg sztár otthona található. És mint kiderült, a környéken nem szeretik a hangos mulatozást.

“Az volt a baj, hogy a lagzi hamar véget ért, mert kijöttek a rendőrök. Ahol Antonio Banderas villája van, sokan laknak, és a szomszédok sajnos “felnyomtak” minket a rendőrségen. Úgyhogy éjjel egy körül véget ért a buli” – árulta el a fiatal feleség.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik