Szórakozás

Ő Király L. Norbi 2 hónapos kisfia

kiraly-l(960x640).jpg (király l. norbi)
kiraly-l(960x640).jpg (király l. norbi)

Az X-Faktor felfedezettjéről talán sokan nem tudták elképzelni, hogy rekordsebességgel megnősül, sőt családot alapít. Pedig így történt, és ma már példás apuka.

Király L. Norbi két hónappal ezelőtt Facebookos oldalán tudatta ismerőseivel, hogy megszületett első gyermeke. A kicsiről csak szűkszavúan beszélt, még a nevét sem árulta el. Tegnap este azonban megtörte a csendet, feleségével és 2 hónapos kisfiával az RTL Klub Fókusz című műsorának kamerája elé állt.

A kis Dominikról már az első pillanatban látszik, hogy vasgyúró. Apukája szerint könnyebb ruházni, mint etetni, ugyanis hatalmas az étvágya. Jókedvét és mozgékonyságát rocker papájától örökölte, füleit azonban szerencsére nem. Ennek egyébként éppen Norbi örül a legjobban. Azt mondja, a kicsi szája szakasztott olyan, mint az övé, de a többi testrésze az édesanyjáéra hasonlít.

Dominik nagyon jó baba, ha az édesapja a közelben van, végképp elszáll minden bánata. Norbi felesége azt mondja, kisfia az édesapja hangjától nyugszik meg a legjobban, így van, hogy a fiatal anyuka telefonon kér segítséget párjától a kicsi megnyugtatásához.

A sztárpár nagyon élvezi a babázást, de azt mondják, nem terveznek második gyermeket, inkább Dominiknek szeretnének mindent megadni, amit csak lehet.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik