Belföld

Orbán Ráhel: Sosem volt célom celebbé válni, elég sok értéket teremtünk

Farkas Norbert / 24.hu
Farkas Norbert / 24.hu

Fennállása második születésnapját ünnepelte Orbán Ráhel bababoltja, az Odu. Store, aminek alkalmából a Blikk forgatott az üzletben, és szólaltta meg egyúttal a miniszterelnök lányát.

Orbán Ráhel hosszan nyilatkozott a lapnak a vállalkozásáról, a gyermeknevelés nehézségeiről a mai világban, illetve személyes ambícióiról is. Mint mondta: „Biztos voltam benne, hogy elérkezünk az Odu második születésnapjához”, ezzel együtt nem rövid távra terveznek, hiszen ez nem egy olyan projekt. Ha rövid távon, gyorsan megtérülne a befektetés, szerinte mindenki bababoltot nyitna – ecsetelte.

Elmondása szerint ő a dolgozó anyának azon prototípusát testesíti meg, aki akkor és ott dolgozik, ahol tud. Szerinte egyébként is az időbeosztással akad a legtöbb gyereket nevelő nőnek problémája a mai felgyorsult világban, függetlenül attól, hogy az adott nő dolgozik-e, nem dolgozik vagy háztartást vezet. Ő is sokkal több időt szeretne a bababoltra fordítani, de szerencséje is van, mert jó csapat veszi körül, akiknek köszönhetően ő koncentrálhat a kreatív feladatokra.

Orbán Ráhelt megkérdezték arról is, minek köszönhető, hogy nyilvánossá tette az Instagram-oldalát, hiszen eddig jellemzően nagyon óvta a magánéletét. A miniszterelnök lánya azt mondta, hogy a BDPST Koncept (férje, Tiborcz István cége, aminek a tevkényesgéi körét nemrég Orbán Ráhelre szabták) „a történetmesélésről és a narratíváról szól”, a saját narratíváját pedig ő szeretné elmesélni az embereknek.

Sosem volt célom egyébként, hogy celebbé váljak. Azt gondolom, hogy elég sok értéket teremtünk és nagyon jó dolgokat csinálunk ahhoz, hogy inspirálhassunk másokat is, és a social media platform remek lehetőség erre

– mondta el ezzel kapcsolatban.

Kapcsolódó
Orbán Ráhel: A fővárosi tömegközlekedés nagyszerű, de hiányzik a luxusvásárlás
Egy külföldi luxuslapnak adott interjút a miniszterelnök legnagyobb lánya.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik