Belföld

Levelet írt Orbán Viktor: ezzel az üzenettel mozgósít a NER

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu

Megérkezett Orbán Viktor levele a választókhoz, egy ilyen a hvg.hu-hoz is eljutott. Menczer Tamás, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója a napokban úgy fogalmazott, hogy „jön a mozgósítás”: a következő napokban több millió háztartásba viszik majd el a Fidesz aktivistái Orbán levelét, és adják át személyesen.

Orbán azzal kezdi levelét, hogy soha „nem volt még ilyen nagy a tét: háború vagy béke, ez a kérdés. Mi, magyarok két világháború árán tanultuk meg, hogy a háború mindent elpusztít: az emberéletet, a családok megtakarítását, a házat, a jószágot. Halált hoz és mindent lerombol.”

Orbán így folytatja: épp „ezért mi, magyarok békepártiak vagyunk. Brüsszel mai urai azonban háborúpártiak. Ők azok, akik Európát a háború szélére sodorták és válságba taszították. Ők a felelősek a migránsok beengedéséért és a genderpropagandáért is, ami elveszi a gyermekeink jövőjét. Ők a felelősek az ukrán gabona vámmentes beengedéséért, ami tönkreteszi az európai gazdákat. Ezért menniük kell!”

El kell zavarnunk őket, és olyan vezetőket kell választanunk, akik újra békét és jólétet teremtenek. A választáson nemet kell mondani a Gyurcsány Ferenc vezette dollárbaloldal képviselőire is, akik megszavaztak minden háborúpárti és bevándorlást támogató javaslatot. A jövőben is így tennének, mert a dollárbaloldal képviselői Brüsszel alázatos szolgái. Csak a Fidesz-KDNP jelöltjei azok, akiknek Brüsszelben is Magyarország az első. Ezért arra kérem, hogy szavazzon a Fidesz-KDNP békepárti és bevándorlásellenes képviselőjelöltjeire.

Ha a békepárti többség Európa-szerte felemeli a szavát, még elkerülhető a legrosszabb.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik