Belföld

Szentkirályi: Dobrevné viszi turnézni Karácsonyt

Varga Jennifer / 24.hu
Varga Jennifer / 24.hu
A fideszes főpolgármester-jelölt trójai falónak, Gergőkének nevezte a főpolgármestert.

A kormánypártok főpolgármester-jelöltje a Bayer Showban azt mondta, két hét múlva a globalista és szuverenista erők csapnak össze, mivel pedig Karácsony Gergely globalista, ezért még az eddiginél is több kárt tud okozni Budapesten. A közvélemény-kutatások dacára Szentkirályi Alexandra kifejezetten optimista.

Szerinte a budapestieknek finoman szólva is elegük van a főpolgármester munkásságából. Úgy látja. Karácsony Gergely nem tett semmit, csak káoszt teremtett, a minimuszintet sem ugrotta meg, teljesítményével rajthoz sem állhatott volna. Benyomásai szerint az emberek látják, hogy Karácsony Gergely egy trójai faló, a gyomrában Gyurcsány Ferenc emberei lapulnak.

Bayer Zsolt viszonylag okosnak tartja magát, mégsem értette, miért kampányol vidéken a főpolgármester Dobrev Klárával. Szentkirályi Alexandra elmagyarázta.

Dobrevné a hóna alá kapta és elvitte őt

turnézni. Szerinte röhejes (zajos sikert is aratott a műsorvezetőnél – a szerk.), de a főpolgármesternek beosztják, hogy

Gergőke most uzsonnázik, utána irány Salgótarján, egy kis délutáni hajcsi, Tatabánya. (…) Őt viszik, nem megy, hanem viszik. Valószínűleg még a zoknijaiba is bele van írva, hogy bal, jobb, Salgótarján, Tatabánya és Gyurcsány Ferencék.

A főpolgármester-jelölt szerint Karácsony Gergely nem azt a mozit nézi, mint a budapestiek. Az adás itt nézhető meg.

A szokatlanul személyeskedő interjúban a másik kihívóról, Vitézy Dávidról nem esett szó.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik