Belföld

Orbán Viktor: A hinta az valami!

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu
Gyerekek kérdéseire válaszolt a kormányfő. Ovisként a délutáni alvást utálta. Este azt is elárulja majd, mitől kap most herótot.

Orbán Viktor boldog gyereknapot kívánt Facebook-oldalán. Ebből az alkalomból közzétettek egy videót, amelyen a miniszterelnök-pártelnököt gyerekek kérdezik. Orbán Viktor elárulja, hogy Mézga Géza a kedvenc mesehőse. A kakaóscsigát nála megelőzi a túrósbatyu. Az ovis teát jobban szerette a kakaónál. Utálta a délutáni alvást, örült, ha valahogy megúszhatta.

A hintát jobban szerette, mint a csúszdát. Szerinte ugyanis a csúszdában nincs kockázat.

A hinta az valami!

Orbán Viktor sok intőt kapott. Kedvenc mesekönyvei a Gőgös Gúnár Gedeon és a Mosó Masa mosodája volt, utána pedig jöttek az indiánregények.

Iskolásként mindig ugyanazt a csínyt követte el, kilógott az iskolaudvarról a focipályára.  A kormányfő úgy emlékszik, legjobb ovis barátját Robinak hívták. Orbán Viktor azt is elárulta, mitől kap most herótot.

Az Index szúrta ki, hogy a miniszterelnök este Bohár Dániel Patrióta című műsorában szerepel. A műsor előzetese szerint egyebek mellett a Robert Fico elleni merényletről, a háborúról, az európai gazdaságról, a sorkatonaságról és az új világrendről is kifejti majd véleményét.

Amitől kiveri a víz az embert, és herótot kap, amikor azt mondja a Weber nevű derék néppárti politikus, hogy európai sorozás kell

– fogalmazott Orbán Viktor az interjú beharangozója szerint.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik