Belföld

„Sajnos álmomban elő szoktak jönni a rossz emlékek” – nyilatkozott a kemecsei iskolában súlyosan bántalmazott kisfiú

Jobban érzem magam, már esténként sincs szükségem semmilyen fájdalomcsillapítóra. Ugyan a műtét miatt még vannak fájdalmaim, de már lábra is tudok állni. Sajnos álmomban elő szoktak jönni a rossz emlékek, ilyenkor újraélem a támadást. De minden rendben lesz velem, hiszem, hogy meg fogok gyógyulni és visszatérhetek a focipályára. Olyan akarok lenni, mint régen!

– nyilatkozta a Blikknek Adrián, a kemecsei iskolában bántalmazott kisfiú. A 10 éves gyerekre szerdán, az egyik szünetben támadt rá négy, 10 és 12 év közötti lány iskolatársa. A RTL híradója korábban azt közölte, hogy a bántalmazott gyermeknek leszakadt a lépe, ezért életmentő műtétet hajtottak végre rajta. Az ügyben az oktatási intézmény belső vizsgálatot indított, a rendőrség pedig életveszélyt okozó testi sértés gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Adrián a Blikknek azt is elmondta, hogy a támadó lányokra haragszik, de – mivel egy településen élnek – idővel elkerülhetetlen lesz, hogy újra találkozzanak egymással. A fiú szeptembertől új iskolában fog kezdeni, már a húgát és az unokatestvérét is kivették a kemecsei iskolából. A gyerek apja a Blikknek arról beszélt, hogy egyelőre nem tudják, hogy mennyire lesz teljes a felépülése. Nagyon izgulnak és aggódnak amiatt, hogy a focit nem tudja majd olyan intenzitással folytatni, ahogy eddig csinálta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik