Belföld

Leszúrta az osztálytársát egy hatodikos kislány a bőnyi általános iskolában

Szajki Bálint / 24.hu
Szajki Bálint / 24.hu

Egy hatodikos lány leszúrta az osztálytársát a Szent István Király Általános Iskolában, a Győrhöz közeli Bőnyben, tudta meg a Kisalföld.

A sérült kislányt mentőhelikopter szállította kórházba.

Az újság értesülését a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság is megerősítette. „Április 29-én 8 óra 45 perckor érkezett bejelentés, miszerint a bőnyi Szent István Általános Iskolában egy fiatal lány megszúrta tanulótársát, aki súlyosan megsérült. A mentőszolgálat munkatársai a sérült lányt kórházba szállították. A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság az esetet büntetőeljárás keretében vizsgálja, a helyszíni intézkedés jelenleg is tart” – közölte a rendőrség.

Szajki Bálint / 24.hu
Szajki Bálint / 24.hu

A lap úgy tudja, a gyerekek sokkos állapotban vannak, mindenkit hazaküldtek az iskolából. A gyerekeket csak a családtagjaik vihetik haza, akit nem tudnak elvinni, azok felügyeletet kapnak az iskolában.

A Kisalföld helyszíni tudósítója szerint a rendőrség nagy erőkkel vonult ki az iskolához. A lap azt írja, a késelés a reggeli szünetben történt, ám a Telex győri tudósítója úgy értesült, óra közben szúrta szívtájékon osztálytársát az egyik kislány. A Telex azt írja, az összetűzés két szomszédos településről, Rétalapról átjáró kislány között tört ki.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik