Belföld

Megszökött egy kétéves kisfiú, és ráhajtott egy forgalmas útra a kismotorjával – anyázva szidták a segítségére siető sofőrt

Megszökött otthonról egy kisfiú, és Szombathely legforgalmasabb útján hajtotta a kismotorját szombaton kora este, a Zanati út külső sávjában, írja a nyugat.hu. A lap beszámolója szerint sokan elhajtottak a kicsi mellett mire megállt egy autós.

Sok autó elhaladt a gyerek mellett, én pedig úgy ítéltem meg, hogy veszélyben volt. Kitettem a vészvillogót és megálltam, hogy megkérdezzem, mit csinál ott.  Több közlekedő dudált, amiért akadályoztam a forgalmat, egy férfi pedig kikiabált, hogy „Mi a k… anyádat csinálsz?” Szerintem láthatták, hogy egy gyerek is van az úttesten.

– mondta a fiúcska segítségére siető sofőr.

A megszeppent és vacogó kisfiú csak egy póló és zoknicipő volt. Elmondta, hogy egyedül van és nem tudta megnevezni a szüleit, és azt sem, hogy ők hol vannak. A rendőrök gyorsan a helyszínre értek, majd segítséget kértek a Facebookon. A gyerek egyik hozzátartozója vette észre a felhívást, és jelentkezett a kisfiúért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik