Belföld

Kétszáz méteren törmelék, olaj – videó a Ferihegyi úti, két ember halálát okozó karambolról

Feszítővágóval kettő személyt az egyik autóroncsból kiemeltünk, körülbelül kétszáz méteren keresztül törmelék, olaj, egyéb folyadékok jutottak a gyorsforgalmi útra

– hallható egy hivatalos személy beszámolója a Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Ferihegyi úton történt baleset helyszínén felvett videóján. A szalagkorlátból is megsérült egy száz méteres darab. A felvételeken látszik, hogy a balesetben egy városi terepjáró is érintett volt, mellette két kisebb jármű látható, az egyik gyakorlatilag felismerhetetlenné tört.

A rendőrség közölte, hogy hajtóvadászat folyik a két halálos áldozatot követelő közlekedési baleset okozója után. A szerencsétlenség tegnap este tíz óra körül történt. A rendelkezésre álló adatok szerint egy, a város irányába haladó, bolgár rendszámú személygépkocsi ütközött egy szemből közlekedő, majd egy mögötte érkező magyar rendszámú autónak.

A szemből érkező magyar rendszámú kocsiban egy középkorú férfi és nő a helyszínen életét vesztette. A külföldi rendszámú jármű vezetője és utasai elmenekültek,a mögöttük érkező autóban ketten ¬ az elsődleges adatok szerint könnyebben – sérültek meg. A baleset körülményeit a Budapesti Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja, az okozó és utasai után hajtóvadászatot indítottak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik