Belföld

A debreceni civil polgármester-jelölt szerint nagy az ellenállás a helyi iparpolitikával szemben

FACEBOOK
FACEBOOK

A Civil Fórum Debrecen Egyesület polgármester-jelöltje szerint az önkormányzati választás tétje az: akarják-e a helybeliek, hogy Debrecenben környezetszennyező, ázsiai érdekeltségű gyárak működjenek.

Gondola Zsolt Zoárd szerint a jelenlegi fideszes városvezetés a külföldi beruházások oldalára állt.

A politikus közleményében azt írta, ebben a kampányban a pártpreferenciáktól függetlenül, minden debrecenit meg kell szólítani és megnyerni az akkugyár-ellenes álláspont támogatására.

El kell érni a kampány során, hogy elsősorban debreceniként és lokálpatriótaként szavazzanak minél többen, és ne jobb, vagy baloldali támogatóként. … Nagy az ellenállás az erőltetett helyi iparpolitikával szemben, de ha ez nem válik szavazattá, akkor mit sem ér

– jelentette ki Gondola hozzátéve: ma egyetlen szervezet, a Civil Fórum Debrecen Egyesület tudja megszólítani pártállástól függetlenül a debreceni szavazókat, mivel egy ügyhöz, az ellenálláshoz kérik a támogatásukat.

Eddigi önkormányzati tapasztalataik alapján egyesületük alkalmas arra, hogy helyes irányba vezesse a várost a következő öt évben – jelentette ki.

 Ismerjük a város problémáit, a szervezetlen közlekedést, a tömegközlekedés finanszírozási rendszerének hibáját, a közutak minősíthetetlen állapotát, a folyamatos díjemelések értelmetlenségét

– sorolta azon meggyőződésének hangot adva, hogy az önkormányzatnak nem a külföldi beruházókat kell kiszolgálni, hanem a debreceniek érdekeit kell ténylegesen képviselni.

A Civil Fórum Debrecen Egyesület csütörtökön Miénk itt a föld, miénk itt a víz, miénk itt a levegő! címmel megkezdte önkormányzati kampányát, amelyben számítanak a városukért felelősséget érző debreceniek támogatására, írta Gondola Zsolt Zoárd. (MTI)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik