Belföld

Tömegkarambol az 1-esen, Győrszentivánnál

Mentőhelikoptert is riasztottak. A balesetben két ember súlyos sérüléseket szenvedett.

Összeütközött több személyautó, két motorkerékpár és egy tehergépkocsi az 1-es főúton, a Győrhöz tartozó Győrszentiván közelében, a 116. és a 117. kilométer között. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság honlapján azt írták, hogy a győri hivatásos és a győrszentiváni önkéntes tűzoltók megkezdték a műszaki mentést a balesetnél.

A helyszínén teljes szélességében lezárták az utat. A karambolhoz mentőhelikoptert is riasztottak. A rendőrség a honlapján ugyanakkor azt írta, hogy egy teherautó, egy kocsi és két motorkerékpár ütközött 10 óra 50 perc körül. Azt megerősítették, hogy személyi sérüléssel járó közlekedési baleset és a teljes útzár miatt torlódásra kell számítani.

Frissítünk!

Megszűnt a forgalomkorlátozás

A rendőrség 13 óra 39  perckor közölte, hogy a helyszínen a szemle és a műszaki mentés véget ért, így újra mindkét sávban zavartalanul haladhat a forgalom.

A balesetben két ember súlyos, további négy – köztük két gyermek – könnyebb sérüléseket szenvedett. Az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) kommunikációs munkatársa az MTI-vel közölte, a baleset egyik súlyos sérültjét mentőhelikopterrel, a másik súlyosan megsérült embert, valamint a további négy könnyebb sérültet – köztük a két gyermeket – mentőautóval szállították kórházba.

Az Útinform szerint a 37-es főúton, Olaszliszka térségében két auó ütközött össze. A 49-es km-nél a forgalom egy sávon, váltakozó irányban halad. Az erős forgalom miatt torlódásra, időszakos lassulásra lehet számítani az M7-es autópályán a Balaton irányába, az M0-s autóút és Tárnok között.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik