Belföld

Dézsi Csaba András megütött valakit háromszáz ember előtt Borkai Zsolt szerint

Marjai János / 24.hu
Marjai János / 24.hu

Erkölcsös magatartás-e az, hogyha botrányos módon, mondjuk, egy polgármester egy adott szituációban tettlegességig fajuló dolgot követ el?

tette fel a kérdést Borkai Zsolt az ATV Start című reggeli műsorban kedden, miután arról beszélt, hogy „erkölcsösség kérdésében” sem áll „túlságosan rosszul” a vele együtt a választásokon polgármesterjelöltként induló ellenfeleivel szemben.

Az újságírók e kijelentése után kezdték faggatni a volt győri polgármestert arról, hogy mégis mit kell érteni ez alatt, illetve hogy erkölcstelenséggel vádolja-e a jelenlegi polgármestert, Dézsi Csaba Andrást.

Borkai Zsolt ekkor tett először konkrét utalást az állítólagos fizikai tettlegességre, amelyet egy nyilvános rendezvényen szerinte Dézsi Csaba András másfél évvel ezelőtt követett el. Az újságírók a korábbi polgármestert figyelmeztették, hogy ez „nagyon súlyos állítás”, mire Borkai azt mondta, az esetet háromszáz ember látta.

Arra a kérdésre, hogy az állítást mi bizonyítja, úgy válaszolt, bár ő maga nem volt jelen, de videófelvételt látott az esetről.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik