Belföld

Maglódon is indul egy volt olimpikon fideszes színekben az önkormányzati választáson

Facebook / Szamoránsky Piroska
Facebook / Szamoránsky Piroska

Szamoránsky Piroska korábbi válogatott kézilabdázó, a pekingi olimpián a 4. helyen végzett csapat beállója FEMA-jelöltként, fideszes színekben indul Maglódon, a 8. választókörzetben az önkormányzati választáson, szúrta ki a hvg.hu a politikusnak állt exsportoló Facebook-bejegyzését.

Posztjából kiderült, azért szeretne képviselő lenni, mert úgy érzi, hogy aktívan kiveszi a részét a város sportéletéből.

Maglódon egyre népszerűbb a kézilabda. Sok jó edzővel dolgoztam élsportolói pályafutásom során, azt a tudást, szeretetet, elhivatottságot szeretném tovább adni. Hiszem, hogy a városban eltöltött éveim és munkáim során szerzett tapasztalataim alapján tudom segíteni az önkormányzat tevékenységét és ez által a település fejlődését és a benne élők mindennapjainak jobbá tételét

– írta.

A hvg.hu emlékeztet több más korábbi sportoló is fideszes színekben indul a közelgő választáson. Dombi Rudolf olimpiai bajnok kajakozó lesz a Fidesz–KDNP II. kerületi polgármesterjelöltje. Szombathelyen Pars Krisztián olimpiai bajnok kalapácsvető indul a Fidesz színeiben, az 5. választókerületben, ahol jelenleg a függetlenként mandátumot szerzett Czeglédy Csaba a képviselő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik