Belföld

Telefonon hívták be a birkózóakadémiára a csepeli iskolaigazgatókat

FACEBOOK
FACEBOOK

Több csepeli iskolaigazgatót is telefonon hívtak meg, hogy hétfőn a csepeli Fidesz elnökéhez, Németh Szilárd köthető Kozma István Magyar Birkózó Akadémia épületében találkozzanak Dudás Zoltánnal, a Fidesz helyi polgármester-jelöltjével – írta az Index. Ábel Attila alpolgármester több intézményvezetővel is beszélt, az ő ismeretei szerint egyfajta „választási eligazítás” lesz, melyen a jövőbeni együttműködés részleteiről lehet szó.

A meghívás tényéről Németh Szilárd sajtótitkára is tudott, a részleteket illetően azonban nem tudott felvilágosítást adni. Lapunk telefonon megkereste Dudás Zoltánt is, aki azt mondta, hogy Ábel sejtetése álhír, de azt kérdésünkre megerősítette, hogy találkozni fog a helyi oktatási intézmények vezetőivel.

Aki a találkozóba többet gondol bele az gonosz

– fogalmazott a politikus, megemlítve, hogy a meghívottakat korábbról ismeri, tehát nem bemutatkozásról lesz szó, nem kampányesemény, a részvétel pedig nem kötelező. Azzal is egyetértett, hogy az iskolák falai között nincs helye a politikának, az igazgatókkal a kerületről szeretne beszélgetni. Azt mondta, az eseményen Németh Szilárd nem vesz részt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik