Belföld

Ellen-Partizánt indít a Fidelitas volt budapesti elnöke, aki miatt összeverekedtek egy wellness-disznóvágáson

Köztér néven indul „keresztény, nemzeti-liberális ideológiákat erősítő”, közéleti-politikai fókuszú YouTube-csatorna, hogy megszólítsa a főleg 30 év alatti fiatal, bizonytalan szavazókat, írja a hvg.hu. 

A lap szerint a projekt ötletgazdája Kurucz Dániel, aki korábban a Fidelitas budapesti elnöke volt. Kurucz talán arról a legismertebb, hogy ugyan nem vett részt rajta, de miatta verekedtek össze a Fidelitas tagjai egy wellness-disznóvágáson. A konfliktus alapvetően Böröcz László korábbi Fidelitas-elnök és Kurucz között feszült, de Böröcz egyik támogatója kötött bele a budapesti klikkbe.

Kurucz ezután kilépett a Fidalitasból, amit azzal indokolt, hogy elkezdett a szervezetben terjedni a HÖK-ös, érdekalapú szemlélet. Ennek ellenére később állami támogatást kapott a Hungarikumokkal a világ körül című utazós filmjére.

A Köztér első, premiernek szánt adását a Kossuth- és Jászai Mari-díjas Reviczky Gábor színművésszel már felvették, és hamarosan, Köztér néven startol az ismét csak a Gulyás Márton-féle Partizán babérjaira törő új, közéleti-politikai YouTube-csatorna.

A hvg.hu azt írja, kozter.com weboldalt már január 15-én regisztrálták, jelenleg tartalom még nincs rajta, csak a produkció köztéri padot ábrázoló logója és az üzenet, miszerint „Köztér hamarosan!”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik