Belföld

Garázdaság miatt indítottak eljárást a fideszes propagandista ellen, aki inzultálta a Momentum képviselőit

Arról ír a Telex, hogy garázdaság miatt eljárást indítottak a kormánypárti propaganda oldal szerzője, Bede Zsolt ellen.

Tegnap mi is beszámoltunk róla, hogy Bede leköpte Bedő Dávidot, a Momentum országgyűlési frakcióvezetőjét és letépte a kokárdáját, miután egy rendezvényen Orosz Annával, a Momentum frakcióvezető-helyettesével azt a kérdést akarták feltenni Bayer Zsoltnak, hogy szerinte ki a valódi felelős a pedofilbotrányban. Bede Zsolt azonban az útjukat állta, kitépte a pólót a kezükből, majd letépte Bedő Dávid kokárdáját és leköpte a momentumos politikust.

A Telex szerint a rendőrök összesen 42 embert igazoltattak, és két esetben tettek feljelentést rendzavarás szabálysértés miatt március 15-én. A BRFK ezen kívül „egy médiában megjelent felvétel alapján hivatalból indított eljárást garázdaság vétség gyanúja miatt egy belvárosi szórakozóhelyen a nemzeti ünneppel összefüggésben tartott rendezvényen történtek miatt”. Bár a válaszban nem nevezte meg a rendőrség, de Bede Zsoltról van szó- teszi hozzá a portál.

Az esetről videó is készült.

Kapcsolódó
Leköpték a momentumos politikust és letépték a kokárdáját
Orosz Annával, a Momentum frakcióvezető-helyettesével azt a kérdést akarták feltenni Bayer Zsoltnak, hogy szerinte ki a valódi felelős a pedofilbotrányban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik