Belföld

Iskola mellett végzett önkielégítést egy nyíregyházi és egy pécsi férfi is

Egy pécsi iskola igazgatója tett feljelentést a rendőrségen csütörtökön, miután előző nap az iskola melletti lakás ablakából meztelenül mutogatta magát egy férfi, és közben önkielégítést végzett, írja a police.hu.

Ezt az utcáról az iskola tanulói látták. 

A rendőrök a 33 éves férfit a lakásában elfogták, előállították, és szeméremsértés vétség elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki. F. Lehel a bűncselekmény elkövetését elismerte, ellene szabadlábon hagyása mellett folytatja az eljárást a Pécsi Rendőrkapitányság.

Szintén csütörtökön érkezett bejelentés a rendőrséghez, csak már Nyíregyházán, arról, hogy éjfél körül az egyik nyíregyházi lány kollégium lakói jelezték a kollégiumi nevelőnek, hogy egy ismeretlen férfi lámpával bevilágított az ablakukon, majd mikor kinéztek azt látták, hogy önkielégítésbe kezdett.

A bejelentést követően a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Érkerti Rendőrőrsének járőrei rövid időn belül a  helyszínre érkeztek, majd öt perccel később a kollégium közelében elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét. A bicskei férfit előállították, szeméremsértés vétség elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatásának elrendelését is.

A 44 éves gyanúsított már korábban is követett el hasonló jellegű bűncselekményt Nyíregyházán, és a Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. Kerületi Rendőrkapitánysága szexuális bűncselekmény elkövetése miatt rendelte el a körözését.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik