Belföld

Lopáson kaptak egy férfit a budafoki Auchanban, aki a vagyonőri intézkedés közben meghalt

Jászai Csaba / MTVA
Jászai Csaba / MTVA

Váratlanul meghalt egy férfi a Savoya Parkban lévő üzletben, miközben vagyonőrök intézkedtek vele szemben – írja a Blikk. Az eset múlt vasárnap történt, a rendőrség vizsgálódik az ügyben.

A rendőrség azt közölte:

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2024. március 10-én, a kora délelőtti órákban érkezett bejelentés, hogy az egyik XI. kerületi bevásárlóközpontban egy férfi, akivel szemben lopás miatt intézkedtek a vagyonőrök, rosszul lett, a gyors és szakszerű ellátás ellenére a helyszínen életét vesztette.

Hozzátették, az eset körülményeit a BRFK szakértők bevonásával vizsgálja. A lap információi szerint a pláza egy nagyobb üzletében, az Auchanban történt.

Frissítünk

A Blikk kérdéseket küldött az áruháznak, amely válaszában azt írta: „Sajnos valóban tragikus eset történt vasárnap reggel a Savoya Parkban található áruházunkban. Egy vásárlót lopáson értek, aki a szabályos vagyonőri intézkedés közben váratlanul rosszul lett, és az azonnal megkezdett, szakszerű ellátás ellenére elhunyt. Sajnos sem az áruházi defibrillátorral újraélesztést elkezdő biztonsági vezető, sem pedig a kiérkező mentők nem tudták megmenteni az életét. A halál okáról csak az ilyen esetekben lefolytatandó vizsgálat után lehet biztosat mondani. Az esetet a BRFK szakértők bevonásával vizsgálja, az Auchan pedig mindenben együttműködik az illetékes hatóságokkal. A haláleset rendkívül megrázta munkatársainkat is, a vállalat őszinte részvétét nyilvánítja a hozzátartozóknak.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik