Belföld

Megijedt a Kétfarkú Kutya Párt tagsága, visszacsináltak mindent

ADRIÁN ZOLTÁN / 24.HU
ADRIÁN ZOLTÁN / 24.HU

A Kétfarkú Kutya Párt rendkívüli taggyűlése hétfőn este megerősítette társelnöki pozíciójában Kovács Gergelyt és Döme Zsuzsannát. A párt nevében Terdik Roland kommunikációs vezető tudatta a 24.hu-val, hogy a két társelnököt 54 igen, 1 nem szavazattal és 1 tartózkodással erősítették meg. A társelnökök nem vettek részt a szavazásban, és annak eredménye nyomán a helyükön maradnak.

A levél szerint a tagság most már támogatta azt is, hogy Kovács induljon a XII. kerületi polgármester-jelölti előválasztáson, ezt 53 igen, 4 nem szavazattal, tartózkodás nélkül szavazták meg.

Kovács és Döme vasárnap mondott le a párt éléről, miután közzétették, hogy Kovács pártelnök a belső viták miatt mégsem indul a polgármesteri posztért a XII. kerületben. Kovács Gergely ekkor a párt zárt Facebook-csoportjában közölte: Döme Zsuzsanna ferencvárosi alpolgármesterrel együtt lemondanak a párt vezetéséről. A döntést azzal indokolta, teljesen mást gondolnak a párt jövőjéről, mint a többség. Számára ez derült ki abból, hogy a tagság nem támogatta a részvételét a hegyvidéki ellenzéki előválasztáson.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik