Belföld

Kubatov Gábor meghívta Tordai Bencét a Fradi B középbe, hogy „dumcsizzák meg az ultrákkal ezt a kis problémát”

Szajki Bálint / 24.hu
Szajki Bálint / 24.hu

„Csak azt szeretném mondani Tordai Bencének, hogy jöjjön ki ide a B-középbe, és dumcsizzák meg az ultrákkal ezt a kis problémát. Ha már úgyis párbeszéd…” – erről beszélt Kubatov Gábor legújabb videójában. Az általa problémásnak nevezett helyzet a következő: Tordai Bence a múlt héten védelmébe vette Fekete-Győr Andrást, akit másodfokon egy év börtönbüntetésre ítéltek, két év próbaidőre felfüggesztve, mert a vád szerint füstgránátokat dobáltak a rendőrök felé 2018 decemberében a túlóratörvény elleni tüntetésen. A Párbeszéd politikusa a parlamenti ülésen úgy fogalmazott, hogy „a maguk fociultráit egytől egyig életfogytiglanra kellene lecsukniuk, hogyha azt gondolják, hogy a pirotechnikai eszközök használata egy ennyire veszélyes dolog”.

Tordai kijelentése a fradisták körében nem aratott nagy sikert, a Kecskemét elleni meccsen az alábbi üzenetet küldte neki a B-közép:

Te semmirekellő szarházi! Nekünk életfogytig tartó szenvedély! Neked életfogytig tartó kínszenvedést

Tordai ezután Kubatov vezényelte fociultrákról írt. A Fradi elnökének reakciójára egészen most szerdáig kellett várni. Kubatov egy Facebook-oldalára közzétett videóban meghívta Tordait a B-középbe, hogy „dumcsizzák meg az ultrákkal ezt a kis problémát”. Kubatov a videó végén jó szórakozást kívánt mindenkinek.

(via 444)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik