Belföld

Lecsapott a rendőrség egy szigetszentmiklósi pedofilra, aki cigarettával és itallal csalogatta a fiatalokat

police.hu
police.hu

Elfogott a rendőrség egy 63 éves szigetszentmiklósi férfit, aki tinédzsereket próbált magához csábítani a településen – olvasható a rendőrség honalpján.

Mint kiderült, egy aggódó anyuka bejelentése nyomán bukkantak rá S. Tiborra, a nő ugyanis nem nézte tétlenül kamasz fia italozását, kimaradozását, bezárkózását. A gyerekkel folytatott egyre több beszélgetés alapján ugyanis összeállt számára a kép: egy idős férfi városszerte tinédzsereket traktál itallal, cigarettával, ajándékokkal, miközben nem rejti véka alá vonzódását a fiatalokhoz.

A szigetszentmiklósi rendőrök széles körű adatgyűjtést végeztek, összeszedték és meghallgatták a kamasz baráti társaságának tagjait, bejárták a város minden szórakozóhelyét, ahol a fiatalok előszeretettel töltik idejüket. Rövid időn belül a pedofil három áldozatát is azonosítottak.

A nyomozók a 63 éves S. Tibort 2024. február 12-én életvitelszerű tartózkodási helyén, Szigetszentmiklóson fogták el. Házának alagsorában – többek között – szexruhákat, maszkokat, szexuális segédeszközöket foglaltak le. Számos budapesti ingatlanából digitális adathordozókat vittek magukkal. A kihallgatásán elmondta, szerinte nincs semmi kivetnivaló alantas ösztönei kielégítésében.

A módszere egyszerű volt: márkás italokkal, cigarettával behálózta áldozatait, akiknek szexuális ajánlatokat tett. Az ajándékokért perverz vágyai kielégítését kérte, amelyekért esetenként 5-10 ezer forintot is kínált.

A korábban hasonló bűncselekmény miatt már büntetett, előzetes letartóztatásba helyezett S. Tibor ellen több rendbeli gyermekprostitúció kihasználása bűntettének, valamint kóros szenvedélykeltés vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja tovább az eljárást a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya – közölte a rendőrség.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik