Belföld

A szellőzőnyíláson keresztül készített felvételeket szalagavatóra készülő lányokról öltözés közben egy férfi a MOM Kultban

Egy férfi a MOM Kulturális Központban a szellőzőnyíláson keresztül fotózta öltözés közben a Sashegyi Arany János Általános Iskola és Gimnázium szalagavatójára készülő diáklányait, írja a Telex. 

A szombati rendezvényen öltözés közben vették észre a végzős gimnazisták, hogy egy középkorú férfi egy szellőzőnyíláson keresztül képeket, videókat készített félmeztelen testükről. Amikor észrevették, a férfi elfutott. A férfi a hátsó ajtón mehetett be, váltóruhát is vitt, azaz tudott a privát rendezvényről.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság az esettal kapcsolatban közölte, hogy személyes adattal visszaélés vétség gyanúja miatt rendeltek el nyomozást ismeretlen tettes ellen. A Közép-Budai Tankerület pedig jelezte:

A végzős lányok öltözőjéről valóban egy ismeretlen férfi felvételt igyekezett készíteni, melyet az egyik diáklány jelzett a pedagógusoknak, akik azonnal intézkedtek. Erről azonnal értesítették a biztonsági szolgálatot, s feljelentést tettek a rendőrségen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik