Belföld

Miközben a kormánypropaganda hirdetői érkeznek Orbán évértékelőjére, az FKF munkatársai a Fideszt számonkérő matricákat vakarják az útról

Szajki Bálint / 24.hu
Szajki Bálint / 24.hu

A hivatalos program szerint három órakor veszi kezdetét a Várkert Bazárban Orbán Viktor évértékelője, ami a kegyelmi botrány és az azt követő lemondási hullám után már most lázban tartja az egész országot. Bár az eseményről a lapunk is a helyszínről tudósított volna, a rendezvényt szervező Polgári Magyarországért Alapítvány a héten közölte, hogy több más nem kormánypárti médiumhoz hasonlóan a 24.hu munkatársait sem engedik be az évértékelőre.

Így egyelőre csak fotón tudjuk illuszrálni az eseményeket, amint érkeznek a meghívottak a Várkert Bazárhoz. Így a kormánymédia zászlóshajójának, a Megafonnak az emberei is, egymás után Szarvas Szilveszter, Déri Stefi, Apáti Bence és Deák Dániel. De a Hír TV műsorvezetője, Velkovics Vilmos is ott van már a helyszínen.

 

Szajki Bálint / 24.hu

Szajki Bálint / 24.hu

Szajki Bálint / 24.hu

Szajki Bálint / 24.hu

És miközben a kormánypropaganda szószólói egymás után érkeznek, az FKF munkatársai minden erejükkel azon vannak, hogy eltakarítsák az útról azokat az üzeneteket, amikkel a Szikra Mozgalom aktivistái matricázták fel az évértékelőre vezető utat – vagy ahogy Jámbor András fogalmazott, „vörös szőnyeget terítettek a kormánytagoknak” és megmutatták, „ kik azok, akiken a Fidesz átlép, akikről nem akarnak tudomást venni”.

Szajki Bálint / 24.hu

Szajki Bálint / 24.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik