Belföld

Betörték a józsefvárosi Fidesz-iroda ajtaját

Ismeretlen elkövetők betörték a Fidesz-KDNP Baross utcai irodájának üvegajtaját. A józsefvárosi Fidesz a Facebookon azt írja, hogy

Agresszív támadás érte a helyi Fidesz Irodánkat. Sunyi módon valakik betörték az ablakát. Ez az eredménye a baloldal gyűlöletpolitikájának, annak, hogy szélsőséges agresszív szervezetek támogatásával folyamatosan fenyegetik a jobboldali embereket.

A helyi Fidesz mintha a bűnöst is egyből megtalálta volna:

Jámbor András Szikra mozgalmához köthető antifák ártatlan járókelőket vertek félholtra, Józsefváros momentumos képviselője lámpavassal fenyegetett minket, és rendőrökre támadt (amiért két évre elítélték), Pikó András kollegája kurváknak nevez háromgyermekes anyukákat, a szocialista képviselő azt üzeni szépkorú képviselőtársunknak, hogy úgy is megb…ak. Ez a helyi baloldal.

– írják a posztban. Pikó András polgármester annyit reagált, hogy

A jogos indulat sem jogosít fel erőszakra. Az elmúlt napok történései miatt sokan éreznek tehetetlen dühöt. A gyerekeket ért erőszak és annak leplezése bűn. Az emiatti indulat érthető, de még a jogos indulat sem jogosít fel az erőszakra. A Pázmány-projekt építési engedélyezés bejárásra tartva szembesültem azzal, hogy valakik bedobták a kerületi Fidesz-iroda ablakát. Arra kérem Józsefváros lakóit, hogy ne békétlenséggel válaszoljanak a Fidesz botrányos viselkedésére. Mutassanak példát a jövő nemzedékének azzal is, hogy minden véleményt erőszakmentesen fejeznek ki!

A betört ablakról a Telexen látható olvasói fotó.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik