Belföld

Alapjogokért Központ: Ugye nem akarjuk, hogy Azahriah ismeretlen korú lányokkal elkövetett toi-toi kalandjai váljanak „társadalmi célú tükröződéssé”?

Az Alapjogokért Központ írt cikket a Mandiner.hu-ra, amelyben először arról írnak, hogy milyen okokkal magyarázták az ellenzék politikusai, hogy korábban nemmel szavaztak a családvédelminek nevezett, az ellenzék szerint a homoszexualitást a pedofíliával összemosó törvényt.

Ezután viszont sorra veszik azokat a Youtube-ereket, zenlszeket és influenszereket, akik péntekre tüntetést szerveznek.

Pottyondy Edináról azt írják: nemrégiben a momentumos Donáth Anna politikai tanácsadója volt, és manapság is olyan videókat gyárt, amiket méltán nevezhetnek a momentumosok sorvezetőjének.

Bányai Judit és Szabó Márton is kiválóan élnek az általuk oly mélységesen gyűlölt Orbán-kormányok alatt, a baloldali tartalomkészítők szabadidejükben lelkes szekértolói a gyermekvédelmet jelentéktelennek tartó dollárpolitikusoknak.

– írják a két influenszerről. Ezután fordul rá a cikk Azahriah-ra: Baukó Attila Azahriah sem az az ember, aki erkölcsi magaslatokról bírálhatna bárkit is a színpadon állva, írja az Alapjogokért Központ.

Ő az, aki a szolnoki palacsintafesztiválon egy rajongójával keveredett egy gyors légyottba, amiről így emlékezett meg: »Kettő lány is bejött, levarrtak meg ilyenek, és akkor elvittem egyet a toi-toi vécé mögé. Szerintem ez nekem alapvetően nem nagy gond, ezzel nekem nincsen problémám«.

– írják, hozzátéve, hogy Azahriah koncertjeire nem csak nagykorú lányok járnak

Ugye nem akarjuk, hogy Azahriah ismeretlen korú lányokkal elkövetett toi-toi kalandjai váljanak »társadalmi célú tükröződéssé«? Hogy gyermekvédelem ellen uszító baloldali influenszerek mutassanak nekünk utat erkölcs és gyermekvédelem ügyében?

– zárják a cikket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik