Belföld

Bicskén tartott fáklyás felvonulást a Mi Hazánk, Toroczkaiék kasztrálnák a pedofil igazgatót

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu

„A homoszexuális pedofil botrány bűnpártolása ellen” címmel hirdetett fáklyás felvonulás K. Endre bicskei házához a Mi Hazánk. A Telex helyszíni beszámolója szerint Dúró Dóra és Toroczkai László vezetésével egy 150 fő vonult az elnöki kegyelemben részesített pedofil bűnsegéd házától a bicskei gyermekotthonig. A menetet egy rendőrautó kísérte.

A gyermekotthonnál a húszfős momentumos ellentüntetés várta a tömeget. Ők a homofóbia és a pedofília összemosása miatt tiltakoztak. Az ellentüntetők között volt Hajnal Miklós és Bedő Dávid, a párt két országgyűlési képviselője.

Toroczkai László pártelnök hívei előtt elmondta: V. János, a gyermekotthon igazgatója „szörnyeteg”, megjegyezve, hogyha

mi hazánkos kormánya lesz Magyarországnak, akkor őt kasztráljuk.

„A Fidesz nem a gyerekeket, hanem a Kaleta Gáborokat védi meg” – mondta Toroczkai, utalva a Peruból hazamenekítette magyar nagykövetre, akinek a szolgálati laptopján 19 ezer pedofil fényképet találtak, de megúszta egy év felfüggesztett börtönbüntetéssel.

Dúró Dóra, az Országgyűlés alelnöke, a Mi Hazánk elnökhelyettese szerint nem igazságszolgáltatás, hogy a pedofil igazgató csak nyolc év börtönt kapott. „Hát ordít, hogy rendszerszintű változás kell, és igenis kasztrálni kell a pedofilokat!” – mondta.

A beszédek végén meggyújtották a „megemlékezés mécseseit” a gyerekotthon bejáratánál, majd hazaindultak.

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik