Belföld

Már el is távolították Novák Katalin nevét a Házasság hete hivatalos oldaláról

Farkas Norbert / 24.hu
Farkas Norbert / 24.hu

Már el is tüntették a lemondott köztársasági elnök nevét a a Házasság hete hivatalos oldaláról, szúrta ki a 444. A 2008 óta megrendezett Házasság hete vasárnap kezdődött és egy héten keresztül tart majd, a programsorozat a hagyományos családmodell fontosságát hirdeti, illetve olyan üzeneteket közvetít, mint hogy „a házasság hete olyan széles körű összefogásra törekszik, mely gyakorlati példamutatással, tudományos kutatások eredményeivel, bibliai és erkölcsi érvekkel támasztja alá a házasság örökkévaló értékét”, és természetes kiindulópontja, hogy a házasság egy férfi és egy nő köteléke.

A program fővédnöke Novák Katalin, aki egy nappal az idei Házasság hete kezdete előtt mondott le köztársasági elnöki hivataláról. A rendezvény hivatalos oldaláról már el is tüntették Novákot, a változtatásban egy komoly tartalmi különbség szerepel, hiszen korábban még ez állt rajta:

A Házasság Hete Szervezőbizottsága által koordinált központi programok fővédnöke Novák Katalin köztársasági elnök és férje, Veres István.

Ennek mára már nyoma sincs, sőt, a portál minden részéről eltűnt minden olyan szöveg, amely megemlíti a lemondott államfőt.

Kapcsolódó
Súlyos áldozatokra kényszerült a Fidesz – biztonsági játékos lehet Novák Katalin utódja
Idősebb, tiszteletre méltó szakmai életúttal rendelkező államfőt, egy biztonsági játékost jelölhet kormányzati forrásaink szerint Orbán Viktor. Trócsányi Lászlót az esélyesek között emlegetik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik