Belföld

Juhász Pétert támogatja a Momentum az V. kerületben

Donáth Anna, a Momentum elnöke és Kerpel-Fronius Gábor főpolgármester-helyettes, a párt eddigi V. kerületi polgármesterjelöltje sajtótájékoztatón jelentette be: a Kétfarkú Kutya Párt által indított Juhász Pétert támogatják ellenzéki polgármesterjelöltként a Belvárosban.

Donáth Anna a sajtótájékoztatón elmondta,

Juhász Péter nagyszerű munkát végzett az V. kerületben a rogáni maffiához kapcsolódó korrupciós ügyek felderítésében. Nagy helyismerete, emberi tisztessége vitán felül áll, annak ellenére, hogy a kormányzati propaganda brutális és aljas hazugságok sorát terjesztette róla. Helyben ismert, emberileg feddhetetlen és olyan harcos, akik képes lehet ezen a terepen győzni. Ezért hoztuk azt a döntést, hogy a Momentum jelöltje, Kerpel-Fronius Gábor Juhászt támogatja. Ha előválasztásra kerül sor, akkor az előválasztáson is.

Hozzátette: „Juhász támogatása szimbolikusan is jelzi, hogy a Momentum a jövőben milyen ellenzéki együttműködésben gondolkodik: olyanban, amely a hiteles, független szereplőkkel is keresi a kapcsolatot, és az alapja nem a pártérdek, hanem a közösen osztott elvek, a közös program.”

A Belvárosban ellenzéki jelöltként a korábban az MSZP színeiben politizáló Kovács Alex is ringbe száll a Tiéd a Belváros Egyesület jelöltjeként.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik