Belföld

Zebrán sodortak el egy anyjával átkelő hat év körüli gyereket Kiskunhalason

police.hu
police.hu

Zebrán sodortak el egy anyukájával átkelő gyereket Kiskunhalason. Úgy tudjuk, hogy hat év körüli volt az elütött gyerek. A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság az esettel kapcsolatban az közölte, hogy az autós a Széchenyi utcán közlekedett a Csokonai utca felől a Kazinczy utca irányába múlt csütörtökön, amikor nem biztosított elsőbbséget az édesanyjával átkelő gyereknek, akit az autójával elsodort.

A sofőr ezt követően megállt és beszélt a családdal, majd miután kiderült, hogy nem sérült meg a gyerek, elment autójával.

A rendőrség a körülmények tisztázása érdekében azt kéri, hogy jelentkezzen az ismeretlen sofőr, illetve az, aki látta a balesetet. Bejelentés tehető a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában: 06-76/513-356, valamint a Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán: 76/ 513-300). De névtelenül is bejelentést lehet tenni a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöldszámán, vagy a 107, 112 központi  segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik