Belföld

Tűz volt Ferihegyen, hatalmas füstfelhő gomolygott a 2-es terminál felett

A Magyar Nemzet információja szerint tűz ütött ki a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2-es termináljában, méghozzá a Burger King gyorsétteremben gyulladhatott ki valami. Személyi sérülés nem történt. A lap szerint hatalmas füstfelhő gomolygott a reptér felett.

A lapnak a Budapest Airport Kommunikációs Osztálya azt írta, „technikai probléma miatt a délután folyamán füst keletkezett a terminálépületben, ezért a 2B terminál check-in csarnokát, valamint a SkyCourt galériaszintjét a Budapest Airport átmenetileg kiürítette. A tűzoltók megszüntették a füst forrását, így az utasfolyamatok (az utasbiztonsági ellenőrzés és a check-in folyamatok) teljes mértékben helyreálltak az érintett területeken.”

A repülőtér-üzemeltető munkatársai folyamatosan tájékoztatják az utasokat helyszíni koordináció és hangosbemondás útján, valamint a repülőtér weboldalán. Kiemelték továbbá, hogy a repülőtér közúti megközelítése zavartalan. Járattörlés nem történt, de a Budapest Airport arra kéri az utasokat, hogy folyamatosan figyeljék az utastájékoztatást, mert egyes járatok esetében minimális késés előfordulhat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik