Belföld

Toroczkai visszaszól: Az a helyzet, kedves Bayer Zsolt, hogy te nagyon gyorsan felejtesz

Varga Jennifer / 24.hu
Varga Jennifer / 24.hu

Nem csitul az adok-kapok Bayer Zsolt és Toroczkai László közt. Kezdődött minden azzal, hogy Mi Hazánk elnöke videót tett ki arról, hogy a Bayerhez kötődő Nagy-Magyarország Parkjában indiai vendégmunkások laknak. Erre természetesen a fideszes publicista is reagált, amikor saját műsorában mondta azt, hogy Toroczkai László egy gazember, aki életében nem hozott létre semmit, nem fűződik a nevéhez semmi maradandó a tévészékház 2006-os ostromán kívül. Emiatt Bayer haragszik is rá, majd levezette, hogy szerinte Toroczkai viselkedése végső soron Gyurcsánynak volt jó.

Szóval az a nagy kérdés, hogy Toroczkai László magyar-e, avagy csak egy lumpenprolikat hergelő lumpenproli.

Minderre most pedig Toroczkai László reagált a Tiktokon. A politikus úgy kezdte:

a Fidesz-alapító Bayer Zsolt durván nekem támadt a Bayer-showban.

Ezután arról beszélt Toroczkai, hogy az „is kiderült Bayer Zsolt válaszából, hogy neki aztán semmi baja nincsen a vendégmunkásokkal.”

És hogy mi a baj a vendégmunkásokkal Toroczkai Lászlónak? Elmondta: „Hát ugye, Bayer Zsolt nem sorolta fel a bangladesieket, pakisztániakat, afrikaiakat, pedig ők is jönnek, jönni fognak, hogyha a kormány lehetőséget teremt erre, és hát azért tegyük hozzá, hogy azért Indiába sem annyira jó a helyzet. De nem is ez a legfontosabb.”

A politikus szerint a „multik zöme úgy tervez, hogy eleve nem magyar munkaerőt vesznek fel, mert olcsóbb. Ezzel pedig tartósan alacsonyan tudják tartani a béreket Magyarországon, így pedig még több magyar fog elmenni Magyarországról.”

A személyes részhez még azt mondta Toroczkai:

Az a helyzet, kedves Bayer Zsolt, hogy te nagyon gyorsan felejtesz.

Utalt ezzel arra, hogy ő nem hozott volna létre semmi maradandót.

Itt felsorolta, hogy Bayer Magyar Szigetre is eljött. Arra a Magyar Szigetre, amely

mozgatója lett a nemzeti újjászületésnek, de ti ezt az őszinte nemzeti újjászületést csak kihasználtátok, aztán egy korrupt rendszer felépítésére használtátok.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik