Belföld

Toroczkai: A Bayer Zsolthoz köthető Nagy-Magyarország Parkban indiai vendégmunkások laknak

Varga Jennifer / 24.hu
Varga Jennifer / 24.hu

A Mi Hazánk tiltakozik, mert már a sok százmillió forint közpénzzel támogatott, Bayer Zsolt nevéhez köthető Nagy-Magyarország Parkban is indiai vendégmunkásokat szállásoltak el, írja közleményben a párt.

A rövid levél Toroczkai László TikTok-videójára linkel, amelyben az látszik, hogy egy autóban ülve követik a buszt, amelyben vendégmunkások vannak.

Sziasztok! Éppen itt akcióban vagyunk, üldözzük ezt a nagy buszt, ami tele van tömve indiai vendégmunkásokkal

– indítja a videót Toroczkai, aki szerint a munkások egy amerikai multinacionális cég dolgozói, és egyikük a kérdésére azt mondta, 8-9 hónapja laknak itt.

A videóban azt is elmondja Toroczkai, hogy a Nagy-Magyarország Parkot a Trianon Múzeum Alapítvány vásárolta meg 350 milliós állami támogatással. Toroczkai szerint az alapítvány Bayer Zsolthoz kötődik, aki jelenleg is a kuratórium tagja. Későbbre részletesebb videót ígért.

@toroczkai.laszlo 🚨 Itt a Fidesz titkait leleplező sorozatunk újabb része: Indiai vendégmunkások laknak a közpénzből megvásárolt Nagy-Magyarország Parkban, magyarok helyett! #vendégmunkás #india #fidesz #kormány #kormányváltás #trianon #bevándorlás #migráció #parlament #országgyűlés #mihazánk #toroczkai #foryoupage #fyp #nekedbelegyen ♬ Epic Orchestra – Red Cat Blue

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik