Belföld

Körmendi tragédia: szemtanúkat keres a rendőrség

police.hu
police.hu

Szemtanúkat keres a rendőrség a karácsony előtti körmendi tragédia ügyében. A Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint egy magyar állampolgárságú férfi két utasával egy osztrák rendszámú, fekete Hyundai gépkocsival haladt december 23-án délután 14 óra  20 perc körül a 86-os úton Katafa felől Körmend irányába.

Az 53-as kilométerszelvényben, egy egyenes útszakaszon azonban ismeretlen okból áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol frontálisan ütközött egy Katafára tartó, sötétszürke Hyundai gépkocsival.

Az ütközés következtében a fekete gépkocsi utasa olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A balesetben további három személy pedig súlyos-életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A rendőrség a körülmények tisztázása érdekében azt kéri, hogy aki látta a balesetet az jelentkezzen személyesen a Körmendi Rendőrkapitányságon vagy telefonon a nap 24 órájában elérhető, 06/94/414-040-es számon, illetve a Telefontanú ingyenes, 06/80/555-111-es zöldszámán vagy a 112-es központi segélyhívón.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik