Belföld

Karácsonyiajándék-tolvajokat fogtak a csornai rendőrök

Három bejelentés is érkezett a rendőrségre 2023. december 21-én, hogy a hajnali órákban Bősárkányon, illetve Maglócán, az utcán parkoló gépjárművekből ismeretlenek különböző értékeket – nagyrészt karácsonyi ajándéknak szánt dolgokat – loptak el, írta honlapján a rendőrség.

Az ügyben a Csornai Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított, és a nyomozók rövid időn belül azonosították a két tolvajt, akiket még aznap 19 óra körül – a Komárom-Esztergom vármegyei járőrök közreműködésével – elfogtak Mocsa községben. Az elkövetők lakóhelyén a rendőrök kutatást végeztek, amelynek eredményeként lopott műszaki eszközök, édességek, szeszes italok és egyéb értékek kerültek elő.

A 41 és a 27 éves mocsai férfit kollégáink üzletszerűen elkövetett lopás bűntette miatt hallgatták ki gyanúsítottként, akik tettüket elismerték, és mint mondták, azt nagyon megbánták.

A csornai rendőrök az egyik sértettnek az ellopott karácsonyi ajándékait még az ünnep előtt visszaadták, így a meglepetés a fa alá kerülhetett – tette hozzá a közlemény.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik