Belföld

Párkapcsolati kommunikációs workshopot indít Hodász András

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu

Ha volt valami, amit mindig is élvezettel csináltam papi életem során, és sok sikerélményem is volt benne, akkor az a jegyeseket házasságra felkészítő kurzus volt

– írja Instagramon Hodász András, akit 2022 szeptemberében, a saját kérésére mentette fel Erdő Péter a papi szolgálat alól. Az egykori pap nemrég Youtube-csatornát is indított.

Most azt írja, a tanácsadáson a többi között intimitásról, konfliktuskezelésről, kommunikációról beszélgetett a házasulandókkal, és úgy döntött, hogy most, amikor már a saját lábára kell állnia, a párkapcsolati tanácsadási gyakorlatát kamatoztatná.

Ahogy nevezi, a párkapcsolati workshop olyan módszereket kínál majd, amelyekkel a kapcsolatokat valóban lehet építeni és elmélyíteni. Vallástól, világnézettül függetlenül várja a párban jelentkezőket. Azt is kiemeli, hogy a workshop nem terápia, és nem „okos” előadás.

A hatórás foglalkozást 39 ezer forintért hirdette meg Hodász, aki korábban arról beszélt, hogy molesztálta egy pap, majd idén júliusban coming outolt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

András Hodász (@andrashodasz) által megosztott bejegyzés

Kapcsolódó
„Ótvar söröket ittak, mire rájuk pirítottam: gyerekek, ilyet az én plébániámon nem csinálunk”
Isten, YouTube, Krav Maga, motorozás, jó fajta sörök – vajon mi a közös ezekben a látszólag nem összetartozó dolgokban? A választ az angyalföldi Szent Mihály-plébánián találjuk, itt él Hodász András atya, akinek a napjait alapjaiban határozzák meg az előbb említett fogalmak. Képriport.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik