Belföld

Amerikai nagykövet: Lévai Anikó egy kivételes személyiség

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu
Szolnokon találkoztak, ahol Orbán Viktor felesége egy családi menedékhelyen vezette körbe az amerikai nagykövetet.

Az Egyesült Államok nagykövetsége közleményben tájékoztatta a 24.hu-t, hogy december 18-án David Pressman, az Egyesült Államok magyarországi nagykövete Lévai Anikóhoz csatlakozva látogatást tett Szolnokon az Ökumenikus Segélyszervezet által üzemeltetett Családok Átmeneti Otthonában.

Az esemény háziasszonya a miniszterelnök felesége volt, aki beszélt az Ökumenikus Segélyszervezetnél végzett munkájáról, és körbevezette a nagykövetet a menedékhelyen, ahol részt vett az ott lakók karácsonyi előadásán.

David Pressman nagykövet megjegyezte:

Igazi megtiszteltetés volt Szolnokra látogatni és látni azt a hihetetlen munkát, amelyet az Ökumenikus Segélyszervezet végez a legkiszolgáltatottabbak segítése érdekében. És különösen csodálatos volt ezt egy olyan  kivételes személyiség társaságában tenni, mint Lévai Anikó.

A menedékhelyen tett látogatásuk után David Pressman nagykövet csatlakozott Dr. Lévai Anikóhoz és az Ökumenikus Segélyszervezet vezetőségéhez, hogy a segélyszervezet által végzett munkáról és regionális kihívásokról beszélgessenek.

Kapcsolódó
„Magyarország legnépszerűbb és legtehetségesebb szabályszegőivel” – hazai zenészekkel, köztük Azahriah-val vacsorázott David Pressman
Az USA magyarországi nagykövete a Twitter-oldalán osztotta meg az eseményen készült fotókat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik