Belföld

Rengeteg balesettel indult a vasárnap

Az Útinform fokozott óvatosságra inti a közlekedőket.

Három autó ütközött össze a Mór és Pusztavám közötti út 7-es kilométerénál. Az ütközés erejétől az egyik jármű az árokba borult, a másik két kocsi az úttesten maradt. A móri önkormányzati tűzoltók áramtalanították az árokba került autót. Forgalmi akadály alakult ki az érintett útszakaszon a baleset miatt. Lecsúszott az úttestről, majd félig a rézsűre került egy gépkocsi Várpalotánál, a 8-as főút 22-es kilométerénél. Erről a katasztrófavédelem számolt be.

Az Útinform jelentése szerint a Dunántúlon többfelé ónos eső esik, havazik vagy szállingózik a hó. A fő-és mellékutak burkolata helyenként vizes, havas vagy latyakos. Az Útinform jelentése szerint az M8-as autópályán, Dunaújváros térségében az M6-os sztráda irányába egy kamion keresztbe fordult, elzárja a pályatestet, emiatt megállt a forgalom.

  • Az 56-os főút 26-os kilométerénél egy autó pályaelhagyásos balesetet szenvedett, fél pályán halad a forgalom.
  • A 61-es főúton, Taszár térségében is egy kocsi sodródott le az útról, rendőri irányítás mellett halad a forgalom.
  • A 87-es főúton (Rum és Csempeszkopács között) két személygépjármű ütközött össze, a forgalom félpályán halad.

Komárom-Esztergom és Pest vármegyében a közlekedésre veszélyes fák, illetve fakidőlések miatt továbbra sem járható:
– a Tardos és Bikolpuszta közötti szakasz. A Budakalász – Dobogókő – Esztergom összekötő utat, a 21-es és a 33-as km között lezárták. Pilisszentlélek település erre a szakaszra esik, ezért csak a helyi lakosokat engedik be.

A magyar-román határszakaszon, az M43-as autópályán, a Csanádpalota határállomás előtt, az erős tranzitforgalom miatt 3 kilométeres a kilépő kamionsor.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik