Belföld

Kósa Lajos nemcsak Karsai Dániellel, de az alkotmányjogász sorstársaival is találkozik

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu

Karsai Dániel a gyógyíthatatlan, ALS betegséggel küzdő alkotmányjogász korábban arról posztolt, hogy amikor benn volt a parlamentben, a kormánypárt képviselői közül egyedül Kósa Lajos állt szóba vele, és megígérte neki, hogy leül vele beszélgetni.

Nemrég még arról volt szó, hogy négyszemközt találkoznak, ez azonban módosult. Karsai ugyanis pénteken már arról posztolt, hogy „Kósa Lajos képviselő úrral egyre jobban alakul a találkozás. A Képviselő úr beleegyezett abba, hogy több sorstársammal együtt beszélgessünk.”

Karsai arról is ír, hogy Kósa Lajos ugyanakkor úgy vélte, hogy „ennyi embernek már nem elég az egy órás időkeret, ezért egy héttel későbbre tette volna a dolgot. Én jeleztem neki a mai napon, hogy az első eszmecserére elegendőnek tartom az egy órát. Bízom benne ugyanis, hogy ez az alkalom csak az első lesz a sorban. Remélem, a Képviselő úrnak így már megfelelő lesz a jövő keddi alkalom.”

Kapcsolódó
Politikai kérdés-e Karsai Dániel halálos betegsége és az eutanázia?
Karsai Dániel strasbourgi perével indított Bánszegi Rebeka, Bita Dániel és Pető Péter az e heti Háromharmadban. Majd Geert Wilders választási győzelme kapcsán az európai szélsőjobb megerősödését és a populista hajak témáját is érintették.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik