Belföld

Ezzel az eszközzel még a borotválkozás is élménnyé válik

Braun
Braun
Ha végeznénk egy borotválkozásra irányuló felmérést, a legtöbb férfi valószínűleg azt válaszolná, hogy nem tartozik a kedvenc elfoglaltságai közé az arcszőrzetet érintő művelet. A modern technológia viszont már ezen a területen is megkönnyíti az életet, sőt, nem túlzás azt állítani, hogy a Braun S9 PRO+ 9577cc elektromos borotva élménnyé varázsolja az arcszőrzet ápolását.

A Braun S9 PRO+ 9577cc igazi csúcskészülék, aminél minden részletet illetően prémium minőséget kapunk, legyen szó az elegáns és kényelmes használatot biztosító dizájnról, az átlagon felüli anyaghasználatról, a mérnökök által kidolgozott technológiáról vagy akár a felszereltségről – utóbbinak hála az eszköz nemcsak otthon lesz megbízható társunk, de akkor is, ha útra kelünk. A kényelmet növeli továbbá, hogy a borotva 100 százalékban vízálló, így akár zuhanyozás közben is biztonságosan és hatékonyan használható, a kedvenc borotvagéllel vagy borotvahabbal.

Mindent tud

Az S9 PRO+ legfontosabb része a különleges kialakítású elemekből álló vágórendszer, ami minden korábbi megoldásnál alaposabb és kellemesebb borotválkozási élményét nyújt, legyen szó egy, három vagy akár hét napos szakállról. A pengerendszer 5 tökéletesen összehangolt elemből áll, ami hatékonyan birkózik meg a legerősebb arcszőrzettel is, miközben a lehető leggyengédebb az arcbőrrel.

Braun

Az ultravékony dizájnnal felvértezett OptiFoil szita még 0,05 milliméteres vágáshossznál is tökéletes alaposságot biztosít, a Direct & Cut penge a nehezen kezelhető, különböző irányba növő szőrszálakkal is könnyedén megbirkózik, a szőrszálakat felemelő és levágó ProLift penge pedig még a leghosszabb szálakkal is megbirkózik, miközben a SkinGuard fémsáv óvja a bőrt a sérülésektől.

A borotvafej az ügyes kialakításának hála rendkívül adaptív, 40°-os szögben is képes elbillenni, így még a trükkösebb áll alatti és nyaki területeken is kényelmesen „dolgozhatunk” vele. Érdemes tudni továbbá, hogy az elektromos készülék pengéi nem csupán ultraélesek, de titán bevonatot kaptak, ami nemcsak azt biztosítja, hogy az eszköz könnyedén vágjon le minden létező szőrszálat, de többek között garantálja a tartósságot is, így évekig nem kell aggódni a csere miatt.

És ez még nem minden, hiszen az S9 PRO+ kapott egy sebészeti minőségű acélból készült, egyetlen gombnyomással a markolatból kiemelhető precíziós ProTrimmer kiegészítőt, ami még a bajusz, az oldalszakáll és az orr alatti szőrzet esetében is maximális vágási hatékonyságot biztosít.

Braun

A hibátlan munkát végző vágórendszer mellé megkapjuk a Braun szonikus technológiáját is, ami percenként 10 000 mikrorezgést biztosít, így a borotva minden egyes mozdulattal több szőrszálat fog meg. Ennek hála nemcsak a simább borotválkozás biztosított, de minimálissá válik a bőrirritáció. Hasonlóan fontos fejlesztés az intelligens AutoSense technológia, aminek köszönhetően a borotva automatikusan alkalmazkodik a szakállhoz: a sűrűbb területeken például növeli a teljesítményt, alkalmazkodik a felhasználóhoz, mindenkinek személyre szabott borotválkozási élményt biztosítva.

Luxusfelszereltség

A Braun S9 PRO+ 9577cc ugyanakkor nemcsak a használatával teszi kényelmesebbé az életünket, de a felszereltségével is. A csomagban a borotva mellett helyet kap egy PowerCase töltőtok, a SmartCare tisztító- és töltőegység, egy darab tisztítópatron, a töltőkábel és egy tisztítókefe is.

A SmartCare Center lényegében egy dokkoló, amibe a borotvát belehelyezve nemcsak töltődik az eszköz, de az egységgel tisztítható és ápolható is az S9 PRO+, ami így mindig készen áll a használatra. A borotvánk a beépített Li-ion akkumulátornak köszönhetően egyetlen töltéssel akár 60 percig is képes üzemelni, a prémium minőségű, de újrahasznosított anyagokból készült PowerCase töltőtok pedig nemcsak védi az eszközt, de a benne lévő szintén Li-ion telep akár 6 héten át képes energiával ellátni a borotvát, ami így tényleg nélkülözhetetlen társ lehet az utazásaink során.

A német szaktudással és precizitással készített Braun S9 PRO+ 9577cc időtálló, strapabíró eszköz, ami a napjainkban elérhető legnagyobb kényelmet és precizitást biztosítja, olyan elektromos borotva, amivel az arcszőrzet ápolása és „karbantartása” már nem nyűg, hanem gondtalan élmény.

Braun

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik