Belföld

Nem volt gáz Szentendrén

Szünetelt a gázszolgáltatás Szentendre egész területén a Dózsa György úti gázszivárgás megszüntetéséig – írták a város hivatalos honlapján az OPUS TIGÁZ tájékoztatására hivatkozva.

A városból kivezető út mentén, a járásbíróság épülete előtti útszakaszon észleltek gázszivárgást kedd délután, a hiba elhárítását akkor megkezdték, de később az élet- és vagyonbiztonság érdekében a település egész területén elzárták a gázszolgáltatást – olvasható a szentendre.hu oldalon. Azt írták, az utat szegélyező zöld sávban dolgoznak a szakemberek, de lehet, hogy az útpályát is meg kell bontani.

Felhívták a figyelmet, hogy a közúton közlekedőknek szerda reggel érdemes meghosszabbodott menetidővel számolniuk.

Az opustigaz.hu oldalon az olvasható, hogy az üzemzavar elhárítása miatt várhatóan szerda este nyolc óráig szünetel majd a gázszolgáltatás.

Helyreállt a gázszolgáltatás Szentendrén szerda hajnalban – közölte az OPUS TIGÁZ a honlapján.

Később az OPUS TIGÁZ közölte, hogy az üzemzavar-elhárítási munkák befejeződtek, újra lehet vételezni a gázt – olvasható az opustigaz.hu oldalon.

Mint a város hivatalos honlapján írták, kedd délután a városból kivezető út mentén, a járásbíróság épülete előtti útszakaszon észleltek gázszivárgást, majd estére úgy tűnt, hogy sikerült a hibát elhárítani, de aztán később, az élet és vagyonbiztonság érdekében a Dózsa György úti gázszivárgás megszüntetéséig a város egész területén elzárták a gázt.

(MTI)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik