Belföld

Ágyneműtartójában találták meg a körözés alatt álló férfit

Saját lakásában találták meg a férfit, akit hét szabálysértés miatt keresett a rendőrség. A tabódszerdahelyi lakost több hatóság is körözte.

A bonyhádi rendőrök kapták el a napokban azt a férfit, aki ellen nyolc körözés is érvényben volt – jelent meg a Police.hu-n. A 35 éves férfit a rendőrök már korábbról is jól ismerték, összesen hét szabálysértési ügy miatt keresték. A férfi ellen körözést adtak ki többek között a kiszabott büntetés kifizetésének elmaradása miatt, továbbá, mivel a kijelölt időben nem jelent meg a bíróság előtt.

A hétvégén tabódszerdahelyi otthonában keresték a körözött személyt. Családtagjai a rendőröket beengedték azt állítva, hogy a férfi nem tartózkodik a lakásban. Az ingatlan alapos átkutatása során végül az ágyneműk között bujkálva találták meg a családfőt. Az előállított férfit először fogdába szállították, majd a büntetése letöltésére kijelölt börtönben helyezték el.

A bonyhádi hatóság a hétvége során egy további, háromféle körözéssel keresett férfit is elfogtak, őt szintén a számára kijelölt börtönbe szállították.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik