Belföld

Korhatáros videóval és szaftos L. Simon-idézetekkel próbál sokkolni Novák Előd

Palágyi Barbara / 24.hu
Palágyi Barbara / 24.hu

Bár az obszcén és aberrált „verseiről” elhíresült L. Simon Lászlót leváltották az általa is megszavazott gyermekvédelmi törvény be nem tartása miatt, s mert azt állította, nem kérheti el a Nemzeti Múzeum a személyi igazolványokat (miközben valójában a nyugdíjasoktól is elkérheti), de az LMBTQP-lobbi a fontosabb hadállásait megőrizheti Magyarországon

– így fogalmazott Novák Előd azon a sajtótájékoztatóján, melynek videóját L. Simon által írt versek kiragadott idézeteivel illusztrálta, ezért csak 18 év felettiek tekinthetik meg a YouTube-on, a Mi Hazánk Mozgalom csatornáján az MTI-OS oldalon megjelentetett közlemény szerint.

A Mi Hazánk alelnöke kifejtette, szivárványos zászló kerülhet az iskolákra és óvodákra is az önkormányzatok után, miután hiába kezdeményezte törvényjavaslattal az LMBTQP-jelkép középületekre tűzésének tilalmát, azt senki sem támogatta az Országgyűlés Igazságügyi Bizottságában, és a kormánypártok is leszavazták.

„Hasonlóan a Mi Hazánk az egyetlen párt, mely a homoszexuális propagandafelvonulás betiltását követeli, hiszen a mára mindenféle szexuális devianciát népszerűsítő felvonulások ügyében se Gyurcsányék támogató, se Orbánék tűrő politikáját nem fogadják el: a tiltást szorgalmazzák” – fogalmaz a videójában Novák Előd. (MTI-OS)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik