Belföld

Betörésekkel ünnepelte a születésnapját, de pechjére felébredtek a tulajok

police.hu
police.hu

Betörésekkel ünnepelte a születésnapját egy 37 éves férfi szerda hajnalban. Hazafelé tartott a buliból, amikor eldöntötte, hogy besurran az egyik házba.

Be is mászott az ablakon, majd kutatni kezdett a lakásban, ahonnan telefonokat, informatikai eszközéket, és pénzt vett magához. Helyiségről-helyiségre járt, amikor pechjére felébredt a tulajdonos. A Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a házigazda elkapta, de a betörő kiszabadult, és futva elmenekült,

A szülinapos betörő a nagy igyekezetében elhagyta a lopott tárgyak nagy részét, de egy női táskát sikerül magával vinnie, amiben 280 ezer forint volt. A férfi a lopott pénz nagy részét már reggel elköltötte.

Később kiderült, hogy nem sokkal korábban egy másik házba is bement, ahonnan telefont lopott. Itt felismerte és majdnem el is kapta a házigazda. A tatabányai rendőrök elfogták a férfit, majd gyanúsítottként hallgatták ki. Úgy tűnik, az elkövető nem a születésnapján kezdte a szakmát, mert két másik büntetőeljárás is folyik ellene. A férfit őrizetbe vették és kezdeményezik a letartóztatását.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik