Belföld

A médiahatóság eljárást kezdett Sebestyén Balázsék műsora ellen, amelyben az OnlyFans volt a téma

MTI
MTI

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa eljárást indít a Rádió 1 szolgáltatója ellen, a csatorna szeptember 19-én sugárzott „Balázsék” című reggeli műsorában elhangzottak miatt – írt a hatóság szerdai közleményében.

Az eljárást egy bejelentés alapján indították, mert „a »12 éven aluliak számára nem ajánlott« korhatár-megjelöléssel ellátott műsorban olyan felnőtt témákról és olyan stílusban beszélgettek, amelyek a hatóság szerint károsak lehetnek a 12-16 év közötti korosztály tagjaira”.

A Telex szerint a bejelentőnek feltehetően azzal lehetett baja, hogy a 19-i műsorban Balázsék részletekbe menően foglalkoztak az OnlyFans nevű kvázi pornóoldallal.

A műsorban szó esett egy Yasmina Khan nevű OnlyFans-modellről, akinek egy feleség írt felháborodott sms-t, mert rajtakapta a férjét, ahogy a nő videóit nézi, ezután pedig telefonon jelentkezett be a műsorba Molnár „Nagy Ő” Anikó, aki maga is szolgáltat tartalmat az oldalon. Ő aztán részletesen elmesélte Sebestyén Balázséknak és a hallgatóknak, hogy hogyan is működik az OnlyFans.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik