Belföld

Vizsgálatot rendelt el a BRFK, miután egy rendőr szurkálással fenyegetett meg egy külföldi fiatalt

Szurkálással fenyegetett meg egy magyarul nem beszélő férfit október 18-án hajnalban egy rendőr a bulinegyedben – írja a 444. A portál egy videót is közzétett az esetről, a rendőr azt mondta a férfinak, hogy:

lefoglak, megszurkállak, pislogsz majd kettőt.

A 444 cikke szerint a rendőri intézkedés a Kazinczy és a Wesselényi utca sarkán lévő Roni ABC mellett történt néhány angolul beszélő fiatallal szemben. Azt a portál nem tudja, hogy miért állították meg a csapatot. A történteket a 444 egyik olvasója vette fel telefonnal, aki később meg is kérdezte a rendőrt, hogy miért fenyegetőzött késeléssel.

Ön azt mondta, megszurkálja azt az úriembert – mondta a felvétel készítője, mire a rendőr azt válaszolta: igen, hogyha nem viselkedik. Látja, mit csinált? – kérdezte a rendőr, aki ezután szerette volna elérni, hogy a 444 olvasója törölje a felvételt, de ő nem tett eleget a kérésnek.

A történtekkel kapcsolatban a BRFK a 444-nek azt írta, hogy szerintük sem elfogadható a rendőr magatartása, ezért az ügyben „Budapest rendőrfőkapitánya azonnali vizsgálatot rendelt el”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik