Belföld

Már péntektől kezdődnek az ünnepi forgalomkorlátozások

Varga Jennifer / 24.hu
Varga Jennifer / 24.hu
Rendezvények miatt ideiglenes forgalomkorlátozások lesznek október 20-23. között több budapesti kerületben – közölte a rendőrség a honlapján.

Pénteken 12 órától hétfőn 14 óráig zárva lesz a VI. kerületben az Andrássy út páros számozású szervizútja a Vörösmarty utca és a Csengery utca között, illetve a Csengery utca az Aradi utca és az Andrássy út között. Vasárnap 12 órától 20 óráig a XI. kerületben zárva lesz a Műegyetem rakpart a Bertalan Lajos utca és a Szent Gellért tér között. Hasonló korlátozás lesz vasárnap 15 órától 20 óráig a II. kerületben, a Bem tér teljes területén. Október 23-án 8 órától 24 óráig zárva lesz a XI. kerületben a Műegyetem rakpart a Bertalan Lajos utca és a Szent Gellért tér között.

A rendőrség tájékoztatása szerint szakaszosan és időszakosan lezárják vasárnap 16 órától 18 óráig a XI., az I. és II. a kerületet érintően a Műegyetem rakpart – Szent Gellért rakpart – Döbrentei tér – Várkert rakpart – Ybl Miklós tér – Lánchíd utca – Clark Ádám tér – Fő utca – Jégverem utca – Bem rakpart – Bem tér útvonalat.

Október 22-én 17 órától 18 óráig a VIII. kerületben a Múzeum utca – Múzeum körút (Astoria irányú forgalmi sávok) – Kálvin tér – Üllői út (szélső forgalmi sáv) – Corvin köz útvonalat. Október 23-án 0 órától 24 óráig az Andrássy út főpályáját az Oktogon és az Eötvös utca között, 17 órától 21 óráig pedig az Oktogon és az Izabella utca között.

Október 23-án, hétfőn 17 óra 20 perctől 18 óra 20 percig a VI. és XIV. kerületben zárva lesz a Dózsa György út – Szondi utca – Rippl Rónai utca – Podmanicky utca – Munkácsy Mihály utca – Andrássy út – Oktogon útvonal – írta honlapján a rendőrség.

(MTI)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik