Belföld

Bayer Zsolt: Minél hangosabban ordibálják istenük nevét, annál inkább veszik semmibe

Bielik István / 24.hu
Bielik István / 24.hu
Szerinte a Nyugat magára szabadította az armageddont. A terroristákat és támogatóikat pestises patkányokhoz hasonlítja.

A Fideszes publicistával, az ötös számú párttagköny tulajdonosával a kormánypárti Mandiner készített interjút. A közel-keleti helyzetről, a Nyugat megítéléséről Bayer Zsolt azt mondta, az izraeli-palesztin konfliktus kapcsán csak magát tudja ismételni:

aki elhagyja, semmibe veszi az isteni törvényeket, az elveszíti emberi mivoltát.

Úgy véli, a palesztin Hamász és a libanoni Hezbollah terroristái elhagyták az isteni törvényeket,

s minél hangosabban ordibálják istenük nevét, annál inkább veszik semmibe. Ezek az emberek szadista, vérengző vadállatokká váltak, s pontosan így is kell bánni velük.

Korábban a blogjában támogatóikról azt írta,

Akik »Allahu akbar« üvöltéssel üdvözlik a gyáva gyilkosságokat, azonnal ki kell takarítani Európából, mint a romlott, fertőző szemetet!

A Mandiner kérdésére, Bayer Zsolt nem zárja ki, hogy ezzel már elkéstek, mert a nyugati nagyvárosok utcáin zajló jelenetek (Berlintől Torontón át New Yorkig), kristálytisztán jelzik,

a beteg, önsorsrontó, pogány hedonistává lett Nyugat

az armageddont szabadította magára.

A hitehagyottak, a gyökértelenek magukra szabadították az isteni törvényeket elhagyókat. Még belegondolni is iszonyat, mi lehet ennek a vége.

Igazat ad Szánthó Miklósnak, az Alapjogokért Központ főigazgatójának, akit idéz is.

Az Izrael-ellenességgel szemben vívott harc ugyanaz a harc ugyanazokkal az ellenfelekkel szemben, mint amit mi az európai értékrendünk és életmódunk védelmében folytatunk.

Bayer Zsolt nem igaán tesz éles különbséget a terroristák, illetve a nyugat-európai országokban Izrael ellen és Palesztina mellett tüntetők között.

Akik kapával vágják le a másik ember fejét, csecsemőket, ártatlan civileket gyilkolnak halomra, és akik mindezt éltetik, ennek tapsolnak, azok nem emberek. Távol kell tartani őket és ki kell takarítani Európából, mint a pestises patkányokat. Ebben nincs és nem is lehet alku.

Azt, csak a Mandiner előfizetők tudják meg, hogy Bayer Zsolt mit gondol Mészáros Lőrincről, kit tartana esélyesnek Karácsony Gergely kihívójaként. Addig cserébe egy másik, önkriktikusabb interjú.

Kapcsolódó
Bayer Zsolt (Bayer Zsolt)
Bayer Zsolt: Nem gyűlölni nehéz
Hanem az, hogy az ember hurcolássza magával a gyűlöleteit. Vallomásos nagyinterjú a Fidesz főpublicistájával, az ötös számú párttagköny tulajdonosával.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik