Donka Ferenc / MTI
Belföld

Egy helyszínről elmenekülő embercsempész okozta a Kecskemétnél történt tragédiát

Egy tehergépjármű és két személyautó ütközött össze kedd hajnalban M5-ös autópályán, Kecskemét térségében, a Budapest felé vezető oldalon.

Egy kocsi eddig tisztázatlan okból a belső szalagkorlátnak ütközött, majd átszakította azt, és az ellentétes irányból érkező tehergépkocsinak ütközött. Az ütközés következtében a tehergépkocsi is átszakította a belső szalagkorlátot és az ellentétes irányból érkező személyautónak ütközött.

Donka Ferenc / MTI

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint baleset során egy személy olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.  Az érintett helyszínen a szemle és a műszaki mentés ideje alatt mindkét irányban teljes útlezárás van érvényben.

Donka Ferenc / MTI

A rendőrök Szeged felé Kecskemét-Dél csomópontnál ( 91. km.),  Budapest felé pedig a 108-as kilométernél terelik le a sztráda forgalmát.

Frissítünk!

Egy olvasónktól úgy értesültünk, hogy egy migránsokat szállító embercsempész okozta a balesetet, aki elmenekült a helyszínről a baleset után.

Szabó-Dabis Krisztina, a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense megerősítette, hogy egy embercsempész okozta a balesetet. Elmondta még, hogy azóta elfogták a helyszínről elmenekülő sofőrt, és intézkednek vele szemben.

 

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik