Belföld

Gyanúsítottként hallgatták ki a Tömörkényen meghalt egy éves kisfiú anyját

Gyanúsítottként hallgatták ki annak az egyéves kisfiúnak az anyját, akinek július közepén találták meg a holttestét egy tömörkényi családi háznak az udvarán – tudta meg a 24.hu

Balázs Csaba, a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense a tragédiával kapcsolatos megkeresésünkre azt mondta, hogy gyanúsítottként hallgattak ki egy főt a bűncselekménnyel kapcsolatban, de mivel folyamatban van a nyomozás, ezért ennél  bővebb információ jelenleg az ügyben nem adható.

A gyerek holttestét az édesanya találta meg a kutyák mellett az udvaron. Az első, és azóta sem cáfolt információk szerint, miközben az anya a szobában aludt, a kisfiú valahogy kijutott az udvarra, és az egyik kutya lánca a nyakára tekeredett, és ez okozta a halálát. A kisfiú nagymamája viszont később azt állította az RTL Híradónak, hogy kutyaharapás okozta a kisfiú halálát.

Megkerestük a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészséget is, hogy megtudjuk mi okozta pontosan az egyéves kisfiú halálát az orvosszakértői vélemény szerint, az alábbi választ kaptuk Szanka Ferenc csoportvezető ügyésztől.

A folyamatban levő nyomozásnak továbbra is feladata a tényállás tisztázása, így a halál okának megállapítása és a felelősség pontos tisztázása végett szakértői és egyéb bizonyítás is folyamatban van még.

– mondta lapunknak az ügyész.

Kapcsolódó
Kutyalánctól halt meg egy egyéves gyermek Tömörkényen
A rendőrség vizsgálja a haláleset körülményeit. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik